Monday, April 18, 2011

Restock: Numa AND Pre-Order - LULU, & MINA




TO ORDER

*PLEASE FILL UP THE FORM*
*FOR SERIOUS BUYER ONLY!!*

If you pay TODAY, item will be post tomorrow k.. I want everyone to have their items in pleasant packaging, so i need time to do that ok... takkan taknak tgk kami punye salotape yang comel tu :) jadi harap besabar ye, sepertimana saya sabar menanti bayaran dari anda :) *peace*







--------------------------------------------------------------------------------------------------------
PREORDER: BACTH 4
--------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sekali lagi saya bawakan PREORDER entry! Hangat btul sambutan untuk Skirt Mina, Dress Lulu and Baju Atia! So kali ni terpaksa buat preorder lagi skali supaya ramai yang x kuciwa! And saya amat2 la mengalu-alukan pada yang order tu saya harap anda serius order and boleh bayar before dateline ye! Jangan main2 order nanti saya terover restock plak huhuhu.... Jadi kesiankan la saya ok!

Ok seperti biasa nak buat preorder saya mengkehendaki anda untuk buat FULL PAYMENT ye, sebab x nak pening2 email balik suruh transfer balance, transfer FULL snang, dapat barang saya trus hantar ^_^ ok... Jadi kalau anda btul2 serius and boleh transfer duit ikut total amount yang diberi dalam invoice boleh lah isi form kat sebelah kanan ni... sile letak nama dekat form tu macam ni ye...


eg: 
For Lulu Maxi Dress: [PREORDER:LULU] Juliana Zainal
For Mina Skirt: [PREORDER:MINA] Juliana Zainal
For Ziyan Pants: [PREORDER:ZIYAN] Juliana Zainal

Ni bagi mengelak kekeliruan nanti... If let's say  barang2 yand dipreorder ni supplier dah x ada lagi, saya akan return duit anda semula ok... and jangan risau... saya memang xde masalah bab refund2 ni!! Saya baik punye orang (chewah! haahha)... Okeh closing date untuk pre-order adalah:


CLOSED!!
FRIDAY - 22 APRIL 2011
(NI TARIKH AKHIR UNTUK BUAT PAYMENT YE!)



---------------------------------------------------------------------------------


Kat bawah ada Contoh product ye! Sile click kalau nak tgk lebih besar!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
LULU: LONG SLEEVES MAXI DRESS
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lulu datang lagi!! :) Kali ni dengan leher Penyu :D aka Turtle Neck... Lulu Dress ni di ilhamkan oleh maxi dress ala, ASOS, Alexander Wang and Maysaa! Material yang sedap pakai, sejuk je,  and x jarang! Boleh digayakan begitu sahaja, dan juga boleh digayakan dengan jaket, vest, cardigan dan aksesori yang bersesuaian! Oh ye! Sekiranya anda ada kebaya pendek, boleh dipadankan dengan dress ini, trus jadi pakaian tradisional dalam sekelip mata! Jadi tunggu ape lagi! Dress ni pelaburan yang berbaloi untuk wardrobe anda!

Spotted at other blog selling at RM100++

Notes: Sekiranya ada permintaan saya akan restock lagi ye! 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
LULU TURTLENECK MAXI DRESS
--------------------------------------------------------------------------------------------------------





LULU TUTLENECK MAXI DRESS
RM65 (FREE POSTAGE)


* material: Cotton spandex, sedap sangat pakai! (material die lebih kurang cotton dress di Cotton On)
*sizing: S/M  : bahu 16inci, dada: 34inci, pinggang: 31inci, lengan: 23inci,  length 55inci.  
*sizing: L/XL  : bahu 18inci, dada: 36inci, pinggang: 34inci, lengan: 25inci,  length 58inci. 


* For ordering copy code items below, make sure it's AVAILABLE
LULU5601 - BLACK (SIZE S/M)
LULU5602 - BLACK (SIZE L/XL)




---------------------------------------------------------------------------------


okeh that's all... senarai yang buat pre-order saya listkan seperti di bawah k...

  1. PAID FULL - IZAN - LULU 5602 - BLACK (L/XL)
  2. PAID FULL - FATIMA ZULAIKHA - LULU 5601 - BLACK (S/M)
  3. PAID FULL - NUR SUHAILA - LULU 5601 - BLACK (S/M)
  4. NOT PAID - ANIS - LULU 5601 - BLACK (S/M)
  5.  





--------------------------------------------------------------------------------------------------------
MINA: JERSEY MAXI SKIRT
--------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sambutan Mina skirt sangat menggalakkan so i think i wanna made a preoder sale for this skirt :) and kali ni boleh pilih size :) ada 2 saiz:

Untuk Petite: Saiz S/M (pinggang: 30inci, punggung: 40inci, labuh: 100cm)
Untuk Comel sket: Saiz L/Xl (pinggang: 33inci, punggung: 42inci, labuh: 105cm)

Untuk preorder kali ni, saya mengkehendaki anda untuk buat FULL PAYMENT ye, sebab x nak pening2 email balik suruh transfer balance, transfer FULL snang, dapat barang saya trus hantar ^_^ ok... Jadi kalau anda btul2 serius and boleh transfer RM40 boleh lah isi form kat sebelah kanan ni, btau skirt kaler ape nak (BLACK, TURQOISE, GREY, PURPLE, MAROON & BROWN)...   Ni plak contoh skirtnye! Sile click kalau nak tgk lebih besar!

  --------------------------------------------------------------------------------------------------------
MINA SKIRT
-------------------------------------------------------------------------------------------------------



MINA SKIRT
BUY 1 - RM40 (FREE POSTAGE)

* Please state nak saiz ape ye, saiz sperti di bawah ye:
1-   S to M (pinggang: 30inci, punggung: 40inci, labuh: 100cm )
2-  L to XL ( pinggang: 33inci, punggung: 42inci, labuh: 105cm )





* For ordering copy code items below, and paste it in product list box.
MINABLACK (AVAILABLE IN SIZE S/M & L/XL)
MINATURQUOISE  (AVAILABLE IN SIZE S/M & L/XL)
MINAGREY  (AVAILABLE IN SIZE  S/M & L/XL)
MINAPURPLE  (AVAILABLE IN SIZE S/M & L/XL)
MINAMAROON  (AVAILABLE IN SIZE S/M & L/XL)
MINABROWN  (AVAILABLE IN SIZE S/M & L/XL)


---------------------------------------------------------------------------------


okeh that's all... senarai yang buat pre-order saya listkan seperti di bawah k...
 
  1. PAID FULL - SHUHANA KHALID - MINAMAROON S/M
  2. NOT PAID - ABBY YUSOF - MINAMAROON S/M
  3. PAID FULL - AIMIE JOHARI - MINABLACK L/XL
  4. PAID FULL - SYARAFINA HAMIDUN - MINAGREY S/M
  5. PAID FULL - SYARAFINA HAMIDUN - MINABLACK S/M
  6. PAID FULL - ATIQAH AZMAN - MINABLACK L/XL
  7. PAID FULL - FAZLINA NOOR - MINAGREY L/XL
  8. PAID FULL - DAYANG NURUL IZNI - MINABLACK L/XL
  9.  PAID FULL - AMIRAH MUNIRAH - MINAGREY
  10. PAID FULL - AMIRAH MUNIRAH - MINATURQUOISE




 
 




---------------------------------------------------------------------------------

love,



2 comments:

  1. hye..untuk skirt ni,,skg ni still available lg ke??

    ReplyDelete